Sidebar Menu

Commercie

3CMedia voert salestrajecten uit in opdracht van media-exploitanten. Wij zoeken en vinden geschikte partijen en staan daarmee aan de basis van vaak jarenlange samenwerkingsverbanden die voor alle betrokkenen renderend zijn. Of het nu gaat om het vinden van sponsors voor non-spot televisie of social media, participanten voor evenementen of adverteerders voor printmedia: 3CMedia vertaalt uw commerciële propositie en verzorgt het hele traject van benadering tot en met contractafronding en nazorg. Praktisch, zorgvuldig en met zorg voor de belangen van alle betrokkenen. Basis van de dienstverlening is een grondige kennis van het Nederlandse medialandschap en uitstekend zicht op zowel grote als gespecialiseerde partijen voor wie media-inzet essentieel is voor het realiseren van commerciële of maatschappelijke doelstellingen.
Opdrachtgevers profiteren van de persoonlijke netwerken en de uitgebreide en continu geactualiseerde databases over mensen, markten en mogelijkheden.
Voorbeelden van projecten zijn:

Sponsorwerving Van Kavel tot Kasteel

Een van de oudste televisieprogramma’s in het domein ‘wonen’ is Van Kavel tot Kasteel. Niet voor niets is dit programma een hoeksteen van de weekeinde programmering van RTL4; Nederlands’ populairste familiezender. 3CMedia draagt al vele seizoenen bij aan de vermarkting van dit programma dat commerciële partners veel meer biedt dan zendtijd-alleen: bijvoorbeeld een actieve en populaire digitale omgeving waar dialogen met de prospect volop mogelijk zijn.

Sponsorwerving Citygolf Harderwijk

Een sportief en sociaal hoogtepunt in Harderwijk is Citygolf. Dit evenement heeft een landelijke uitstraling en trekt jaarlijks vele toppers uit politiek en bedrijfsleven. Daarmee is het een ideaal platform voor bedrijven en organisaties van binnen en buiten de regio die op een ontspannen wijze in contact willen treden met hun doelgroepen. De opbrengst van het evenement is ten bate van het goede doel. Reden temeer, dat 3CMedia met enthousiasme de sponsorwerving ter hand neemt.

 

Communicatie

3CMedia adviseert en realiseert communicatie in vele gedaanten. Van pakkende free publicity via doordachte social media campagnes tot concrete media-uitingen in print en digitaal. Daarbij richten we ons primair op advies, conceptontwikkeling en projectbegeleiding bij productie en distributie. Voor de technische realisatie van bijvoorbeeld printmedia of digitale platforms doen wij een beroep op ons specialistennetwerk. Daarin zijn we volstrekt onafhankelijk en transparant. We kiezen de beste partij voor de specifieke klus. Zodat ook hier rendement zichtbaar wordt in zowel kwaliteit als kostenbeheersing. 3Cmedia heeft bijgedragen aan het diverse succesvolle pr-campagnes  zowel in de zakelijke dienstverlening als de Business to Consumer markt. De diverse social media activiteiten rondom de tv-formats hebben tot succes geleid bij zowel de participanten als de zender. De successen hebben zowel een  communicatief als commercieel karakter.

 

Creatie

3CMedia adviseert bij het uitdenken van nieuwe tv-formats en cross-mediale concepten. Hierbij zal 3Cmedia zowel een initiërende als uitvoerende rol kunnen vervullen.

3CMedia initieert nieuwe tv-formats en crossmediale concepten. De rol van 3Cmedia beperkt zich niet allen tot het bedenken en uitwerken van nieuwe creatieve media concepten maar is ook in staat de contacten met de tv zenders te onderhouden.

De concepten zullen altijd in teken staan van de opdrachtgever, het is in belang van zowel 3Cmedia als de opdrachtgever dat de communicatie doelstelling op een juiste wijze wordt vertaald naar een creatief concept.

Mediatraining

3CMedia bereid u voor op contacten met de media. Bij onze trainingen focussen we ons op de diverse soorten media zoals RTV en print. De RTV trainingen worden begeleid door ervaren cameramensen.

De trainingen kunnen een op een worden gedaan maar ook in groepen van maximaal 3 personen.