Sidebar Menu

3CMedia voert salestrajecten uit in opdracht van media-exploitanten. Wij zoeken en vinden geschikte partijen en staan daarmee aan de basis van vaak jarenlange samenwerkingsverbanden die voor alle betrokkenen renderend zijn. 
Of het nu gaat om het vinden van sponsors voor non-spot televisie of social media, participanten voor evenementen of adverteerders voor printmedia: 3CMedia vertaalt uw commerciële propositie en verzorgt het hele traject van benadering tot en met contractafronding en nazorg. Praktisch, zorgvuldig en met zorg voor de belangen van alle betrokkenen. Basis van de dienstverlening is een grondige kennis van het Nederlandse medialandschap en uitstekend zicht op zowel grote als gespecialiseerde partijen voor wie media-inzet essentieel is voor het realiseren van commerciële of maatschappelijke doelstellingen.
Opdrachtgevers profiteren van de persoonlijke netwerken en de uitgebreide en continu geactualiseerde databases over mensen, markten en mogelijkheden.
Voorbeelden van projecten zijn:

Sponsorwerving Van Kavel tot Kasteel

Een van de oudste televisieprogramma’s in het domein ‘wonen’ is Van Kavel tot Kasteel. Niet voor niets is dit programma een hoeksteen van de weekeinde programmering van RTL4; Nederlands’ populairste familiezender. 3CMedia draagt al vele seizoenen bij aan de vermarkting van dit programma dat commerciële partners veel meer biedt dan zendtijd-alleen: bijvoorbeeld een actieve en populaire digitale omgeving waar dialogen met de prospect volop mogelijk zijn.

Sponsorwerving Citygolf Harderwijk

Een sportief en sociaal hoogtepunt in Harderwijk is Citygolf. Dit evenement heeft een landelijke uitstraling en trekt jaarlijks vele toppers uit politiek en bedrijfsleven. Daarmee is het een ideaal platform voor bedrijven en organisaties van binnen en buiten de regio die op een ontspannen wijze in contact willen treden met hun doelgroepen. De opbrengst van het evenement is ten bate van het goede doel. Reden temeer, dat 3CMedia met enthousiasme de sponsorwerving ter hand neemt.